Mi a TBS Vendetta? Minden, amit valaha is elvártunk egy verseny dróntól!

Az FPV drone versenyzés manapság egy gyorsan növekvő sportág.A legtöbb ember maga építi a gépét, de lehet, hogy ez most meg fog változni? Február 9-én a Team Black Sheep (TBS) bejelentette a Vendetta névre keresztelt versnye drónját. Ez egy teljesen új FPV gép, mely olyan funkciókkkal lett megáldva, amiket még sosem láttál egyben egy ilyen kategóriájú Quadcopteren.

Az első dolog, amit észre fogsz venni, az az egyedülállóan öntött szénszálas, unibody design. A vázat először kézzel öntik formába, majd egy 4 tengelyes automatizált CNC marógép vágja formára. Amikor a forma elkészült, homokfúvóval kezelik, hogy elnyerje gyönyörű selymesen fényes felületét.

A TBS emberei nagyon sok időt töltöttek azal, hogy a vendetta ne csak esztétuks, hanem ergonómikus is legyen. A moduláris designnak köszönhetően egy pillanat alatt kicserélhetjük akár a motorokat, karokat, kamerát, vagy bármi mást anélkül, hogy elővennénk a forrasztópákánkat.

A vendetta legtöbb elektronikai eleme a drón belsejében a TBS Power Cube-nak nevezett szedvics szerkezetű nyáklapokon helyezkedik el. Itt van a a repülés vezérlő elektronika, a 4 ESC, áramerősség mérő, áramelosztó lapka és a feszültség szabályzó is. Az ESC-k mind 30/50A-esek, 6 cellás lipo akksikkal is elboldogulnak és BLHeli firware fut rajtuk.

A repülés vezérlő szoftvere a népszerű 72MHz-es STM32 F+ procin fut és szuper gyors gyroszkóptól kapja az adatokat, melyet Colibrinek neveztek el. A firmware egy a CleanFlight módosított változata, amely akár a bépített OSD-ről állítható.

A TBS Vendetta már előrendelhető 499 USD áron.
Megnézem a TBS honlapján >>